fbpx

Koronka Relax Zone

Pensiunea Koronka

13 iulie 2017

Niciun comentariu

Koronka Relax Zone

Piscina, terasa si zona de plaja sunt unele din zonele de relaxare oferite de Pensiunea Koronka clientilor sai. Mediul este plăcut, rustic, aproape de oraş, dar totodata departe de zgomotul şi vâltoarea acestuia. Este un loc perfect pentru odihnă, recreare, ori pentru o aventură învioratoare.

Restaurantul: Fără doar şi poate că fiecare dintre noi îşi aduce aminte de gusturile, bucatele de acasă, de mâncarea preparată şi servită de mâinile grijulii ale mamei. Înghiţiturile parca se topesc în gura, iar gusturile căminului drag, preparatele mamei prind viaţa. Ne aducem aminte de aceste bucate chiar dacă timpul a zburat peste noi.

Mai ai la dispozitie

Wellness: Răsfăţaţi-vă, pentru că meritaţi! Este bine ştiut că deciziile cu adevărat importante se iau în împrejurări calme, liniştite, iar marile idei se nasc în condiţii relaxante, degajate. Folosiţi-vă de ocazie, petreceţi şi Dumneavoastră clipe relaxante în aburii dogoritori ai saunei, în apa gâdâlitoare oferită de jacuzzi, ori savuraţi trairile de neuitat ale unui masaj. S-ar putea întâmpla ca doriţi să savuraţi delicioasele preparate în camera, room-service-ul va stă la dispoziţie! Pensiunea Koronka vă oferă servicii de transport şi cazare pe Vărful Bucin (60 km Tg. Mureş). Peisaje de neuitat, zăpadă din belşug, şi condiţii foarte bune vă aşteaptă să petreceţi o minivacanţă de iarnă. Sunt funcţionale două părchii de schi cu grad de dificultate medie în total circa 2500 m.

Tags :

Lasă un răspuns

Comentarii recente

Arhive

Categorii

ro_RORomână