fbpx

SPA & WELLNESS KORONKA

Pensiunea Koronka

17 august 2017

Un comentariu

Zona de wellness include saună și cadă cu hidromasaj. În plus, Pension Koronka pune la dispoziţie o piscină. Atentie: Piscina Pensiunii KORONKA nu este acoperita si functioneaza numai vara. Accesul Wi-Fi este gratuit în întreaga proprietate.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Corunca! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Un stil de vita Wellness

Spa-ul este un spatiu destinat regenerarii si repaosului, dar si meditatiei. Pentru acesta activitate au fost amenajate salile de relaxare si meditatie. Spa-ul este caracterizat de un concept holistic, care trateaza omul in globalitatea sa. Conceptul este fondat pe ideea ca sanatatea si starea de bine pot fi realizabile doar prin armonia corpului si a spiritului. Spa inglobeaza terapiile prin apa, dar si masajul, exercitiile fizice (de exemplu Pilates), tratamentele corporale si estetice, precum si alimentatia. Asa a luat nastere bucatarie SPA (Wellness Cuisine), bazata pe fructe de mare si fructe si legume proaspete. In general, ea include ingrediente dietetice si care nu au fost supuse unui proces de preparare care duce la alterarea componentilor nutritivi.

 

Tags :

One Comment

Lasă un răspuns

Comentarii recente

Arhive

Categorii

ro_RORomână